Over ons

Ik ben Ewout van der Veen, een lokale ondernemer die de regio en de mensen die er wonen zeer goed kent. Met vele jaren ervaring in de keukenbranche bent u bij mij en mijn team aan het juiste adres voor advies op maat. Bij ons staat u als klant centraal! Uw wensen en ideeën zullen wij, samen met u, vertalen naar uw droomkeuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke keuken, een gezellige woonkeuken, een bijzondere designkeuken of een strakke moderne keuken; wij zijn van alle markten thuis!

Rechte keukens, hoekkeukens, kookeilanden, schiereilanden, parallel opstellingen en u-keukens; u vindt ze allemaal in onze gezellige splinternieuwe showroom in Woonmall Villa Arena, al jarenlang de plek voor de laatste trends op het gebied van huis en interieur.

Onze prachtige showroom is gevestigd in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, een bruisende stad waar alles mogelijk is. Wij zijn trots op deze stad en trots dat wij in Amsterdam onze droom waar kunnen maken om onze klanten van hun droomkeuken te mogen voorzien!

Komt u gerust eens langs om te u te oriënteren op een nieuwe keuken. De koffie staat voor u klaar en we helpen u graag.

Tot snel!